WELLNESS NORDIC
+45 38 74 54 50

 

Vind en gratis massagestol i én måned. Klik herMassagestol EP-MA70

 
Følg os på 
 

Roskilde Sygehus

Massagestol med Tommy Jørgensen Sous-chef siddende iRoskilde Sygehus er et af landets førende sygehuse, og har over 22 afdelinger. Wellness Nordic har siden 2007 leveret 6 Panasonic massagestole til Roskilde Sygehus. Heriblandt har souschef Tommy Jørgensen i 2007 købt to stk. Panasonic Real Pro Comfort til portør centralerne i både Roskilde og Holbæk.

Massagestolen er siden da blevet godt brugt. ”Jeg bruger den hver dag, ja selv på fridage svinger jeg ofte forbi for en tur i massagestolen” siger Tommy Jørgensen.

Også flere af portørerne gør brug af massagestolen når der er bøvl med ryggen eller skulderne. Det gode ved en massagestol er den høje tilgængelighed, og med Panasonics kropsskanner så får alle en perfekt tilpasset massage, uanset om man er hvor høj eller lav brugeren er.

På operationsafdelingen på 2. etage er både læger og sygeplejersker glade for deres Panasonic EP3205. Den bliver flittigt brugt både før og efter operationer, og især natholdene nyder at kunne slappe af både mental og fysisk i massagestolen.

Wellness Nordic står forsat for service og evt. opfølgning med træning af nye personaler.

Produkter
Håndholdt massage Massani D90
Nyhed
Håndholdt massage Massani D90
Hurtigt massage af god kvalitet

Happy Legs
Nyhed
Happy Legs
Happy Legs, er en motoriseret gå simulator

Thumper Mini PRO
Nyhed
Thumper Mini PRO
Thumper Mini PRO for en perfekt massage


spacer NEWWWEB CMS spacer