WELLNESS NORDIC
+45 38 74 54 50

 

Vind en gratis massagestol i én måned. Klik herMassagestol EP-MA70

 
Følg os på 
 

Norris Print-Tech A/S

Fri massage til alle i arbejdstiden

Norris Print-Tech A/S er en danskejet virksomhed, der siden 1986 har arbejdet med etiketprintere og stregkodeløsninger. I 2005 investerede man i en Panasonic EP3205 massagestol, som er placeret i et uforstyrret lokale, der er specielt indrettet til formålet.

I tidsrummet kl. 8-16 kan hver medarbejder to gange om ugen booke sig ind på 20 minutter i massagestolen. Uden for normal arbejdstid kan alle bruge faciliteterne så meget, de har lyst til.

Populær afstresningMassagestol hos Norris Print-Tech

- Massagestolen er meget hurtigt blevet et populært og efterspurgt personalegode for samtlige medarbejdere, fortæller Christian Norris, Norris Print-Tech A/S. Vi driver en effektiv virksomhed, hvor alle har travlt, og derfor vil vi gerne give de ansatte mulighed for at Massagestole hos Norris Print-Techstresse af i løbet af dagen. Den times massage, hver enkelt medarbejder får som "frynsegode" om ugen, mener vi, er en rigtig god investering.

- Det er selvfølgelig altid svært at måle velvære, siger Christian Norris, men vi kan da konstatere, at efterspørgslen på massagetilbuddet har været stor fra samtlige medarbejdere. Og det indikerer jo i sig selv en positiv effekt. De fleste bruger  massagestolens 4 auto-knapper, der dækker alle de almindelige behov. Men mange, heriblandt mig selv, vælger også at programmere individuelle løsninger. Og det fungerer også nemt og upåklageligt.

Efter 7 år med massagestol fra Wellness Nordic

- Stolen fungere stadig som den skal og bliver flittigt brugt, siger Christian Norris, som ikke har fortrudt investeringen i en Panasonic massagestol. Det er rart at når man har brug for en pause eller er lidt øm i nakken, så er det let at tage op i massagestolen, den er klar når som helst, siger Christian Norris.

Produkter
Thumper vmtx massager
Nyhed
Thumper vmtx massager
Seneste nyhed fra Thumper - Nem at bruge - Utrolig effekt!

Panasonic EW6011 TENS THERAPY
Nyhed
Panasonic EW6011 TENS THERAPY
TENS apparat afhjælper dine smerter

Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Nyhed
Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Den perfekte massagestol til hjemmet


spacer NEWWWEB CMS spacer