WELLNESS NORDIC
+45 38 74 54 50

 

Vind en gratis massagestol i én måned. Klik herMassagestol EP-MA70

 
Følg os på 
 

Københavns Brandvæsen

Redderne tog selv initiativet

At være "brandmand" har altid været et særligt respekteret job - og med god grund. Der kræves ansvar og omtanke, en god fysik samt evnen til at reagere hurtigt. Hårdest er det dog at arbejde som redder på ambulancerne. Og det er her, de fleste starter deres karriere i korpset. Det ekstreme tidspres kombineret med de mange tunge løft slider på fysikken. Derfor siger de interne regler også, at man stopper på ambulancerne som 41-årig og går over til brandtjeneste.
Sådan et karriereforløb kræver naturligvis en god pleje af kroppen. Kommunen har stillet en fysioterapeut til rådighed, men i det daglige tidspres kan det være svært at få afsat tid til et besøg på "hovedkvarteret". Derfor opstår der også en række lokale initiativer, som det nu er tilfældet på Fælledvejens Brandstation.
- Der var nogle brandfolk, som havde været meget glade for en massagestol, de havde adgang til på en anden brandstation, fortæller souschef Knud Erik Pilgaard fra Fælledvejens Brandstation. Så ud fra deres anbefaling var det naturligt også at afprøve tilbuddet her.Massagestolen bliver afprøvet

Stor forskel på massagestole

Efter at have haft et par modeller på prøve, blev Knud Erik Pilgaard dog hurtigt klar over, at en massagestol ikke bare er en massagestol:
- Den første løb der olie ud af, og ved den anden gik der ild i det elektroniske, fortæller han. Men så henviste vores fysioterapeut os til Wellness Nordic, og det var straks en helt anden oplevelse. Bortset fra, at Anni Panton er utrolig sød og imødekommende, giver hun også en god og grundig vejledning. Og det betyder meget for resultaterne, at man få en dybdegående forklaring og instruktion, før man går i gang. Desuden er massagestolen af meget høj kvalitet. Det er den helt rigtige løsning, hvis man har mulighed for det.

Gør slidte brandmænd fit for fight

Den massagestol, Fælledvejens Brandstation har stående, er en Panasonic EP3205. Modellen udmærker sig ved at være både solid og slidstærk samtidig med at den byder på en lang række avancerede programmer. Stolen er nem at betjene og kan indstilles til at køre individuelle massageprogrammer.
- Mange bruger selvfølgelig de automatiske programmer, da de ofte dækker det almindelige behov, siger Knud Erik Pilgaard. Men en del er også glade for, at stolen kan indstilles, så den tager højde for deres "ømme punkter". Massagen hjælper og lindrer, og gør dem mere fit for arbejdet. Og når man først har prøvet den rigtig gode model, er det næsten umuligt at gå tilbage til en discountløsning.

Københavns Brandvæsen har siden 2005 i alt købt 12 massagestole som forsat alle er i brug og som flittigt bliver brugt.

Produkter
Håndholdt massage Massani D90
Nyhed
Håndholdt massage Massani D90
Hurtigt massage af god kvalitet

Happy Legs
Nyhed
Happy Legs
Happy Legs, er en motoriseret gå simulator

Thumper vmtx massager
Nyhed
Thumper vmtx massager
Seneste nyhed fra Thumper - Nem at bruge - Utrolig effekt!

Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Nyhed
Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Den perfekte massagestol til hjemmet


spacer NEWWWEB CMS spacer