WELLNESS NORDIC
+45 38 74 54 50

 

Vind en gratis massagestol i én måned. Klik herMassagestol EP-MA70

 
Følg os på 
 

Den personlige rådgivning følger med stolen...

Når man køber eller lejer en massagestol hos Wellness Nordic, får man meget mere end blot en massagestol. Vi tilbyder en pakke af forskellige løsninger, som sammen med vores skræddersyede og personlige rådgivning er med til at gøre effekten så optimal som muligt for arbejdspladsen og medarbejderne.

Et af de vigtigst massagestole elementer, vi tilbyder, er en grundigog opfølgende instruktion i, hvordan man bruger massagestolen. Vi træner hver bruger af stolen efter behov og tilbyder følgende faste 3-trins raket:

  • Personlig instruktion til alle brugere ved levering.
  • Personlig opfølgning og træning efter individuelle behov efter 3-4 uger og igen efter 3-6 måneder, derefter laver vi opfølgning efter behov.
  • Invitationer i løbet af året til relevante foredrag. Det kan handle om mental træning eller hvordan man omdanner negativ stress til positiv stress. Vores foredrag bliver holdt af anerkendte, eksterne specialister indenfor emnerne. Hvis du har et forslag til et foredrag, så modtager vi det meget gerne!

Opfølgende træning og motivation er vigtig!

Træning af massagestolMange har måske afprøvet en massagestol på arbejdspladsen, men uden at det er blevet til en fast rutine at bruge den i hverdagen. Det kan bl.a. skyldesmanglende instruktion i brugen af stolen eller simpelthen kvaliteten af stolen, som dermed giver en dårlig oplevelse.

Hos Wellness Nordic har vi de bedste massagestole på markedet, og med deres mange funktioner kan det være lidt af en opgave at få fuldt udbytte af dem. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores kunder får meget træning og instruktion i brugen af vores stole.

Det er vigtigt for os, at hver enkelt bruger får deres behov for massage opfyldt uanset, om det handler om nakken, ryggen eller lænden eller blot om velvære og en mental pause. Vi sikrer, at enhver som sætter sig i stolen, får den optimale oplevelse og lyst til at bruge massagestolen som et fast element i hverdagen.

Produkter
Panasonic Massagestol Real Pro Hot Stone
Nyhed
Panasonic Massagestol Real Pro Hot Stone
Massagestol med indbygget keramisk varme!

Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Nyhed
Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Den perfekte massagestol til hjemmet

Thumper Mini PRO
Nyhed
Thumper Mini PRO
Thumper Mini PRO for en perfekt massage

Happy Legs
Nyhed
Happy Legs
Happy Legs, er en motoriseret gå simulator


spacer NEWWWEB CMS spacer