WELLNESS NORDIC
+45 38 74 54 50

 

Vind en gratis massagestol i én måned. Klik herMassagestol EP-MA70

 
Følg os på 
 

Lad de flade batterier op igen!

Vi tror på, at man skal forebygge frem for at helbrede! Wellness Nordic tilbyder en unik og tidsbesparende massageordning, som hurtigt lader batterierne op igen og giver fornyet energi:

  • Lad de flade batterier op igen15 minutters pause
  • Massage i massagestol
  • Afslapning og musik
  • Instruktion og vejledning

Prøv en Panasonic massagestol gratis i 7 dage og oplev, hvilken forskel det gør mod muskelsmerter og stress i hverdagen!

Mærk forskellen

En af de mest entydige konklusioner på arbejdsmiljøundersøgelser er den positive effekt af korte pauser med afslapning i løbet af dagen - og især massage eller power-napping.

Medarbejdere, der måske ville have valgt at gå hjem med hovedpine eller smerter i kroppen, kan ved hjælp af få, men effektive hjælpemidler på arbejdspladsen komme til at føle sig bedre tilpas og vende tilbage til arbejdet igen. Og her er en massageordning en rigtig god idé og fornuftig investering fra arbejdsgiverens side - både med henblik på medarbejderpleje og nedbringelse af sygefraværet generelt.

Wellness Nordic tilbyder et unikt koncept, som bidrager til overskud og velvære på arbejdspladsen og hermed til en stadig bedre trivsel og sundhedstilstand hos medarbejderne. Vores koncept supplerer aktiviteter, som er relateret til Motion under KRAM-faktoren (KRAM står for Rygning, Alkohol og Motion), ligesom vi supplerer stress-. og trivselsområdet.

Gratis træning og opfølgning følger med stolen

For at få det bedste og optimale ud af en massageordning på arbejdspladsen er det afgørende, at arbejdsgiveren/lederne giver medarbejderne lov til at bruge ordningen - også i arbejdstiden. En grundig og vedvarende træning i brugen af massagestolen gør, at man bliver fortrolig med massagefunktionerne og får lyst til at bruge stolen - og det er jo meningen med investeringen.

Under prøvefasen er der normalt altid stor interesse og opmærksomhed omkring massagestolen. Så kommer en fase, hvor man prøver at få indarbejdet en rutine og fast pause i løbet af dagen eller ugen, og man vil opleve, at stolen bliver benyttet mere eller mindre i en overgang.

Vi tilbyder altid en gratis opfølgning og mere træning i brugen af massagestolen, som betyder, at medarbejderne kan føle sig helt trygge ved at bruge den, og at de lærer at sætte pris på pausen og det frirum, som massageordningen giver. Efter en periode bliver stolen mere integreret i den daglige rutine og dermed også benyttet oftere - både til gavn for medarbejderne og arbejdsgiveren.

Produkter
Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Nyhed
Panasonic Massagestol Urban Living Plus
Den perfekte massagestol til hjemmet

Håndholdt massage Massani D90
Nyhed
Håndholdt massage Massani D90
Hurtigt massage af god kvalitet

Thumper vmtx massager
Nyhed
Thumper vmtx massager
Seneste nyhed fra Thumper - Nem at bruge - Utrolig effekt!


spacer NEWWWEB CMS spacer